Tarieven

Voor iedere ruimte is er een eigen oplossing. Alle prijzen hier vermeldt zijn excl. BTW en inclusief 5 Mattertags met meer informatie of links naar bijvoorbeeld video’s of webshop. Per 5 extra Mattertags rekenen wij €25 extra. De zogenaamde Mattertags kunnen we verrijken door iconen en kleuren aan te passen, zodat ze volledig passen in uw huisstijl.

Hosting van de ruimtes is telkens voor 1 jaar. Per extra jaar rekenen we €95. Uiteraard informeren we u tijdig over de einddatum en kunt u er zelf voor kiezen te verlengen, te beëindigen of een nieuwe tour te maken. Hosting van de scans is op beveiligde servers van Matterport en u kiest ervoor of de scan openbaar wordt gezet of alleen toegankelijk via een bij u bekende link. U ontvangt van ons een directe link en een embedded versie voor plaatsing op uw eigen website.

Klein

Maximaal 100m²

Inclusief 5 Mattertags

Inclusief 1 jaar hosting

€250.-

Medium

Van 100m² – 250m²

Inclusief 5 Mattertags

Inclusief 1 jaar hosting

€375.-

Groot

Van 250m² – 500m²

Inclusief 5 Mattertags

Inclusief 1 jaar hosting

€495.-

Bij ruimtes groter dan 500m² maken we graag een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Google Streetview

We werken samen met Google om het super gemakkelijk te maken om een digitale tweeling van uw ruimte te publiceren vanuit onze scans. Deze integratie automatiseert het anders tijdrovende proces van het vastleggen en verbinden van individuele 360˚-panorama’s.

Met Matterport en Google Street View kan iedereen uw winkel op elk moment bekijken. Bezoekers die uw bedrijf al online hebben bezocht, voelen zich meer op hun gemak als ze het persoonlijk zien.

Kosten voor het toevoegen aan Google Streetview zijn eenmalig €49.

Plattegronden

Vanuit de scans die we maken, kunnen we een 2D plattegrond maken om te gebruiken in (bouw)tekeningen bijvoorbeeld. De tekeningen zijn uiterst gedetailleerd, met een minimale afwijking van 1%.

Kosten hiervoor zijn eenmalig €35.

Voorwaarden

Al onze tarieven zijn excl. 21% BTW en reiskosten (€0.25 per km vanaf Apeldoorn). Scans in een straal van 25km rondom Apeldoorn worden zonder reiskosten belast. Wanneer een afspraak binnen 48 uur wordt afgezegd, worden €50 annuleringskosten in rekening gebracht. Alle bestanden worden maximaal 12 maanden bewaard en daarna verwijderd. Uiteraard wordt u hierover vooraf benaderd i.v.m. mogelijk verlengen van de termijn.